2 septembrie 2014

Peste marinat in sos de rosii

Ingrediente Peste marinat in sos de rosii 1 kg peste (macrou, merluciu, cod), 3 linguri ulei, 3 linguri otet, 150 ml sos de rosii cu ardei, 2 foi de  dafin, […]
1 iunie 2014

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si explicata pas cu pas. Ingrediente Pulpa de porc impanata cu […]
25 mai 2014
Piept de curcan la tava

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
27 aprilie 2014
ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]
21 aprilie 2014

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  […]
14 aprilie 2014

Drob de pui

Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar ,  […]
6 aprilie 2014
Salata de primavara cu oua de prepelita

Salata de primavara cu oua de prepelita

Ingrediente Salata de primavara cu oua de prepelita -2 portii 1 salata verde, 6 oua de prepelita, 4 ridichii de primavara, 3 rosii, 2 castraveti , 1 ceapa, 1 lingurita […]
8 martie 2014

Cartofi umpluti cu ciuperci

Ingrediente Cartofi umpluti cu ciuperci 6 cartofi medii, 10 ml ulei. Umplutura: 200 gr ciuperci proaspete,  1 ceapa , 50 ml ulei, 1/2 legatura patrunjel , sare si piper dupa […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook