23 februarie 2014

Prajitura Semiluna

Ingrediente Prajitura Semiluna 5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr faina,2 pliculete zahar vanilat,  nuca macinata , scortisoara. Mod de […]
19 februarie 2014

Rulada de biscuiti cu ciocolata

Ingrediente Rulada de biscuiti cu ciocolata Foaia de rulada – 300 gr  biscuiti dulci, 30 gr cacao, 200 ml lapte, 25  gr unt, 1 lingurita esenta de rom. Umplutura-20 gr […]
19 februarie 2014

Saratele cu chimen

Ingrediente Saratele cu chimen 550 gr faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 100 gr unt, […]
12 februarie 2014

Clatite cu branza dulce si afine la cuptor

Ingrediente Clatite cu branza dulce si afine la cuptor Pt 6 foi : 2 oua , 500 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 120 […]
28 ianuarie 2014

Cheesecake

Ingrediente Cheesecake Pentru blat : 150 gr biscuiti digestivi zdrobiti, 1 lingura zahar, 80 gr unt. Pentru crema de branza: 600 gr branza dulce , 150 gr zahar, 3 oua, […]
27 ianuarie 2014

Oua umplute cu pate

Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua, 100 gr pate de porc, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de ardei,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare […]
27 ianuarie 2014

Crema de zahar ars cu fructe de padure

Ingrediente Crema de zahar ars cu fructe de padure 8 oua, 1 l lapte, 100 gr zahar, vanilie, 80 gr zahar pentru caramel. Decor: frisca, fructe de padure (zmeura, mure, […]
26 ianuarie 2014
Aperitiv cu branza si marar

Aperitiv cu branza si marar

Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook