3 septembrie 2014

Papanasi cu smantana si dulceata

Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata – 6 bucati 350 gr branza de vaci  dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 /2 plic praf de copt ,  180 gr faina, […]
2 septembrie 2014

Peste marinat in sos de rosii

Ingrediente Peste marinat in sos de rosii 1 kg peste (macrou, merluciu, cod), 3 linguri ulei, 3 linguri otet, 150 ml sos de rosii cu ardei, 2 foi de  dafin, […]
1 iunie 2014

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si explicata pas cu pas. Ingrediente Pulpa de porc impanata cu […]
25 mai 2014

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
27 aprilie 2014
ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]
21 aprilie 2014

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  […]
14 aprilie 2014

Drob de pui

Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar ,  […]
6 aprilie 2014

Salata de primavara cu oua de prepelita

Ingrediente Salata de primavara cu oua de prepelita -2 portii 1 salata verde, 6 oua de prepelita, 4 ridichii de primavara, 3 rosii, 2 castraveti , 1 ceapa, 1 lingurita […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress