Retete de Pasti

30 octombrie 2014

Placinta cu urda si marar

Placinta cu urda si marar este un preparat gustos si usor de preparat, ideal pentru cinele in familie sau cu multi invitati. Se prepara cu foi de placinta si o […]
28 octombrie 2014

Friptura de gasca cu legume

Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, 1  ardei gogosar, 1 legatura patrunjel, 100 ml ulei, […]
15 octombrie 2014

Prajitura cu nuca si cacao

Ingrediente  Prajitura cu nuca si cacao 6 oua, 6 linguri zahar, 4  linguri ulei, 10  linguri faina, 2 linguri cacao, 1/2 pliculet praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat 100 gr nuca, 1 praf de sare Umplutura […]
13 septembrie 2014
Prajitura cu crema de lapte

Prajitura cu crema de lapte

Ingrediente Prajitura cu crema de lapte Blat  ( dimensiune tava- 20×30) -5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 […]
9 septembrie 2014

Pui cu susan

Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit. Mod de preparare Pui […]
8 septembrie 2014

Aperitiv cu ardei si branza

Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr cas dulce de vaca, 50 gr unt, piper, Mod de […]
6 septembrie 2014
Cartofi cu usturoi

Cartofi cu usturoi

Ingrediente Cartofi cu usturoi 5 cartofi mari, 1 ceapa mare,  35 ml ulei, 7 catei de usturoi, patrunjel verde , sare si piper dupa gust . Mod de preparare Cartofi […]
3 septembrie 2014

Papanasi cu smantana si dulceata

Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata – 6 bucati 350 gr branza de vaci  dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 /2 plic praf de copt ,  180 gr faina, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook