Retete de Pasti

9 ianuarie 2017
oua umplute

Oua umplute maioneza si verdeata

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi […]
10 noiembrie 2016
Salau la gratar

Salau la gratar

Salaul la gratar este un preparat rapid, usor si gustos. Ai nevoie doar de sare, piper, ulei, lamaie si un gratar cu carbuni incinsi. Poti prepara acest peste si in […]
1 august 2016
Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Ingrediente Oua vopsite natural 14 bucati oua de la 6-8 bucati coji de ceapa rosie si galbena 2 linguri otet ulei pentru uns   Mod de Preparare Oua vopsite natural […]
20 iunie 2016
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Piept de pui marinat , o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si timp. Ingrediente Piept de pui la cuptor 800 gr piept […]
8 iunie 2016
Chec cu cirese

Chec cu cirese

Cel mai bun chec cu cirese, reteta este simpla si rapida. Un adevarat deliciu! Ingrediente 4 oua, 150 gr unt  gras, 3 plicuri zahar vanilat, 150 gr zahar, 200 gr […]
20 aprilie 2016
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor. Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o putem oferi intregii familii si in […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook