Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi […]
Salaul la gratar este un preparat rapid, usor si gustos. Ai nevoie doar de sare, piper, ulei, lamaie si un gratar cu carbuni incinsi. Poti prepara acest peste si in […]
Ingrediente Oua vopsite natural 14 bucati oua de la 6-8 bucati coji de ceapa rosie si galbena 2 linguri otet ulei pentru uns Mod de Preparare Oua vopsite natural […]
Piept de pui marinat , o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si timp. Ingrediente Piept de pui la cuptor 800 gr piept […]
Cel mai bun chec cu cirese, reteta este simpla si rapida. Un adevarat deliciu! Ingrediente 4 oua, 150 gr unt gras, 3 plicuri zahar vanilat, 150 gr zahar, 200 gr […]
Pulpa de miel la cuptor. Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o putem oferi intregii familii si in […]
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. DetaliiACCEPT