13 septembrie 2014

Prajitura cu crema de lapte

Ingrediente Prajitura cu crema de lapte Blat  ( dimensiune tava- 20×30) -5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 […]
9 septembrie 2014

Pui cu susan

Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit. Mod de preparare Pui […]
8 septembrie 2014

Aperitiv cu ardei si branza

Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr cas dulce de vaca, 50 gr unt, piper, Mod de […]
6 septembrie 2014
Cartofi cu usturoi

Cartofi cu usturoi

Ingrediente Cartofi cu usturoi 5 cartofi, 1 ceapa,  30 ml ulei, 5 catei de usturoi, patrunjel verde , sare si piper dupa gust . Mod de preparare Cartofi cu usturoi […]
3 septembrie 2014

Papanasi cu smantana si dulceata

Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata – 6 bucati 350 gr branza de vaci  dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 /2 plic praf de copt ,  180 gr faina, […]
2 septembrie 2014

Peste marinat in sos de rosii

Ingrediente Peste marinat in sos de rosii 1 kg peste (macrou, merluciu, cod), 3 linguri ulei, 3 linguri otet, 150 ml sos de rosii cu ardei, 2 foi de  dafin, […]
1 iunie 2014

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si explicata pas cu pas. Ingrediente Pulpa de porc impanata cu […]
25 mai 2014

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
27 aprilie 2014
ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress