5/5 - (94 votes)
Nelipsita de la mesele festive, Prajitura Cremsnit incanta prin finete, gust si savoare. Reteta Prajitura Cremsnit este simpla , ideala pentru gospodinele incepatoare.
Foietajul se imparte in 2 parti egale , dimensiune tava 30×20 cm.
Prima foaie de aluat foietaj se inteapa, din loc in loc, si se coace la 220C/ 10 minute.
A doua foaie se taie in patrate (20 bucati) si se coace la 220C/ 8-10 minute.
Pregatim crema de vanilie conform retetei- click.
Asamblare Prajitura Cremsnit
Prima foaie se aseaza intr-o tava tapetata cu folie alimentara , adaugam crema de vanilie calduta si apoi se aseaza a doua foaie formata din patrate.
Se preseaza usor si se introduce la rece pentru 1 ora. Se portioneaza , se decoreaza cu zahar farin vanilat si frisca.
Pofta Buna!