Prajitura Cremsnit

Ingrediente:

Aluat -  400 gr foietaj crud, 1 portie crema de vanilie.
Decor: frisca , zahar pudra  vanilat.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 tava

5/5 - (82 votes)
Nelipsita de la mesele festive, Prajitura Cremsnit incanta prin finete, gust si savoare. Reteta Prajitura Cremsnit este simpla , ideala pentru gospodinele incepatoare.

Foietajul se imparte in 2 parti egale ,  dimensiune tava 30×20 cm.

Prima foaie de aluat foietaj se inteapa,  din loc in loc,  si se coace la 220C/ 10 minute.

A doua foaie se taie in patrate (20 bucati)  si se coace la 220C/ 8-10 minute.

Pregatim crema de vanilie conform retetei- click.

Asamblare Prajitura Cremsnit

Prima foaie  se aseaza intr-o tava tapetata cu folie alimentara , adaugam  crema de vanilie calduta si apoi se aseaza a doua foaie formata din patrate.

Se preseaza usor si se introduce la rece pentru 1 ora. Se portioneaza , se decoreaza cu zahar farin vanilat si frisca.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *