Retete de Pasti

25 mai 2014
Piept de curcan la tava

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
7 mai 2014

Ciorba de miel

Ciorba de miel  cu leustean este nelipsita de la masa de Paste. Reteta este simpla , rapida si delicioasa. Ingrediente Ciorba de miel 1 kg carne de miel (cu os […]
27 aprilie 2014
ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]
21 aprilie 2014
Friptura de curcan la tava

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  […]
14 aprilie 2014

Drob de pui

Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficatei de pui, 1 piept de pui dezosat ,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar […]
6 aprilie 2014
Salata de primavara cu oua de prepelita

Salata de primavara cu oua de prepelita

Ingrediente Salata de primavara cu oua de prepelita -2 portii 1 salata verde, 6 oua de prepelita, 4 ridichi de primavara, 3 rosii, 2 castraveti , 1 ceapa, 1 lingurita […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook