23 decembrie 2012

Chec cu miere , nuca si cacao

Ingrediente Chec cu miere, nuca si cacao 6 albusuri , 80 gr zahar, 2 linguri de miere,  150 gr faina, 20 gr cacao, 40 gr nuca macinata,  40 ml ulei, […]
20 decembrie 2012

Oua umplute cu maioneza

Ingrediente Oua umplute cu maioneza 6-10 oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei dulce. Mod de preparare   Fiecare ou se spala cu  apa calda, apoi le punem la […]
5 decembrie 2012

Aperitiv cu branza

Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, piper, sare, Decor: rondele de masline negre, patrunjel verde.   Mod de preparare Intr-un bol […]
4 noiembrie 2012

Pulpa de curcan la cuptor

Ingrediente pentru 3 persoane- Pulpa de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan cca 800 gr, 10 cuisoare,  200 ml vin, 200 ml apa, 3  catei de  usturoi, sare si […]
24 octombrie 2012

Sarmalute de curcan

Ingrediente 30 buc- Sarmalute de curcan 1 capatana mare de varza murata, 1 crenguta de cimbru uscat, 150 ml bulion, piper, 3 foi de dafin. Umplutura 800 gr carne tocata […]
9 decembrie 2011

Chec pufos cu rahat

Ingrediente 4 oua, 100 gr zahar, 150 gr faina, 80 gr unt, 2 plicuri zahar vanilat, o jumatate plic praf de copt, un praf de sare. Umplutura: rahat aromat Decor: […]
11 noiembrie 2011

Tort diplomat cu stafide

Ingrediente Blat: piscoturi Crema: 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, 50 gr stafide, rom. Sirop: 100 gr zahar, 150 gr apa, rom, […]
4 noiembrie 2011

Prajitura Buzdugan

Ingrediente Prajitura Buzdugan Coji indiene: 6 oua, 150 gr zahar, 180 gr faina, un praf de sare. Sirop de rom: 1 l apa, 200 gr zahar, esenta de rom. Crema […]
3 aprilie 2011

Piept de pui in sos de rosii

Ingrediente 1 piept de pui , sare, 80 ml ulei. Sos: 200 ml pulpa de rosii, sare, piper, cimbru uscat, 20 ml ulei. Decor: patrunjel verde. Preparare Pieptul de pui […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress