Macaroane cu branza sarata, o reteta simpla cu gust de copilarie. Savuroase si delicioase, macaroanele cu branza sunt nelipsite din meniul saptamanii. Pregatite cu ingrediente de calitate, reteta Macaroane cu branza incanta prin multa bunatate.
Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe pachet.
Dupa fierbere, le scurgem si le asezam intr-un bol mai mare.
Razuim telemeaua si mozzarella. Amestecam si oprim din compozitie pentru decor.
Adaugam smantana si macaroanele scurse.
Amestecam pana obtinem o compozitie uniforma.
Transferam compozitia intr-o tava termorezistenta, unsa cu unt.
Presaram suprafata cu amesteca de branza si mozzarella.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C/25 minute.
Scoatem tava pe un gratar de racire si lasam cca 5 minute sa se racoreasca.
Se portioneaza in 4 portii.
Pofta Buna!