26 iunie 2011

Pui cu usturoi

Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se curata , se trececprin flacara,  se spala apoi se portioneaza dupa bunul […]
15 iunie 2011

Sarmalute in foi de vita

Ingrediente 16 foi de vita, 600 gr carne tocata, 1 legatura de marar, sare, piper, 2 cepe, 30 m ulei, 40 gr gris. Sos: 2 morcovi, rosii cherry, piper verde, […]
2 iunie 2011

Iahnie de fasole cu carnati afumati

Ingrediente 500 gr fasole boabe, 1 ceapa mare, 40 ml ulei, sare, 3 rosii din bulion , cimbru, verdeata, 800 gr carnati afumati, 50 ml ulei pentru parjit. Preparare Carnatii […]
11 mai 2011

Ficatei in sos de rosii

Ingrediente 600 gr ficatei de pui, 3 rosii decojite in suc propriu, 40 ml ulei, 1 ceapa, sare, patrunjel verde tocat marunt, piper dupa gust. Preparare Ficateii se spala si […]
11 aprilie 2011

Sarmalute cu spanac

Ingrediente 2 verze murate potrivite, 1 telina de marime medie, 1 pastarnac, 3 morcovi, 2 cepe, 200 gr spanac, 200 gr orez, sare, piper, 80 ml ulei, leusetean. Preparare Se […]
3 aprilie 2011

Varza murata calita

Ingrediente 1 varza murata mare, 100 ml ulei, 10 boabe de piper boabe, 1 crenguta de cimbru, boia de ardei dulce, 20 gr pasta de tomate, 200 ml apa. Preparare […]
4 martie 2011

Cartofi gratinati cu parmezan

Ingrediente 5 cartofi potriviti, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 1 ardei gras, sare, 50 gr parmezan, sare, piper, 10 ml ulei, 10 gr unt pentru uns forma. Preparare Cartofii […]
1 octombrie 2010

Ficatei cu ciuperci

Ingrediente 500 gr ficatei de pasare, 200 gr ciuperci feliate conservate, 1 ceapa, 2 rosii, sare, 40 ml ulei, sare dupa gust, verdeata. Preparare Ficateii se spala usor si se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress