Escalop de porc

Escalop de porc
4.9/5 - (15 votes)

Ingrediente Escalop de porc

10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si piper dupa gust.




Mod de preparare 

  1. Cotletele de porc se bat usor cu ciocanul pentru snitel.
  2. Se trec prin faina,  apoi se prajesc pe ambele parti  pana devin aurii.
  3. Cotletele prajite  se  scot intr-un bol,  iar in grasimea  ramasa adaugam restul de faina .
  4. Amestecam,  adaugam vinul, cotletele , boia de ardei dulce , sare si piper dupa gust.
  5. Fierbem  20-25 minute, la foc mic. Daca sosul scade prea mult se mai adauga apa sau vin.

Escalop-ul de porc se serveste cu piure de cartofi, cartofi natur sau orez.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.