Chiftelute in sos

Chiftelute in sos
Ingrediente:

Chiftelute: 600 gr carne tocata  , 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.
Sos: 2 linguri faina, 500  ml supa de pui, 4 linguri ulei, 2 linguri smantana 18% grasime, sare si piper dupa gust, 1 legatura de marar proaspat.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

4

5/5 - (52 votes)

Chiftelute in sos  pentru un meniu delicios. Reteta Chiftelute in sos este simpla, rapida si delicioasa.

Intr-un bol amestecam : carnea tocata, ouale, ceapa rasa , mararul taiat marunt, sare si piper .

Din compozitia obtinuta formam chiftelute mici.

Prajim chiftelutele intr-o tigaie cu ulei incins , iar apoi  se scot pe servetel absorbant.

Intr-o cratita punem  uleiul la incins si  adaugam  faina.  Amestecam cateva secunde si adaugam  supa de pui  .

Fierbem 20 minute, la foc mic , adaugam  smantana , sare , piper dupa gust si amestecam bine.

In sosul format adaugam  chiftelutele  si mai fierbem 5 minute.

La final adaugam marar maruntit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *