Chiftelute in sos

Chiftelute in sos
Ingrediente:

Chiftelute: 600 gr carne tocata  , 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.
Sos: 2 linguri faina, 500  ml supa de pui, 4 linguri ulei, 2 linguri smantana 18% grasime, sare si piper dupa gust, 1 legatura de marar proaspat.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

4

5/5 - (50 votes)

Chiftelute in sos  pentru un meniu delicios. Reteta Chiftelute in sos este simpla, rapida si delicioasa.

Intr-un bol amestecam : carnea tocata, ouale, ceapa rasa , mararul taiat marunt, sare si piper .

Din compozitia obtinuta formam chiftelute mici.

Prajim chiftelutele intr-o tigaie cu ulei incins , iar apoi  se scot pe servetel absorbant.

Intr-o cratita punem  uleiul la incins si  adaugam  faina.  Amestecam cateva secunde si adaugam  supa de pui  .

Fierbem 20 minute, la foc mic , adaugam  smantana , sare , piper dupa gust si amestecam bine.

In sosul format adaugam  chiftelutele  si mai fierbem 5 minute.

La final adaugam marar maruntit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *