Chiftelute in sos

Chiftelute in sos
5/5 - (26 votes)

Ingrediente Chiftelute in sos

Chiftelute: 600 gr carne tocata  , 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.

Sos: 2 linguri faina, 500  ml supa de pui, 4 linguri ulei, 2 linguri smantana 18% grasime, sare si piper dupa gust, 1 legatura de marar proaspat.




Mod de preparare 

  1. Intr-un bol amestecam : carnea tocata, ouale, ceapa rasa , mararul taiat marunt, sare si piper .
  2. Din compozitia obtinuta formam chiftelute mici.
  3. Prajim chiftelutele intr-o tigaie cu ulei incins , iar apoi  se scot pe servetel absorbant.
  4. Intr-o cratita punem  uleiul la incins si  adaugam  faina.  Amestecam cateva secunde si adaugam  supa de pui  .
  5. Fierbem 20 minute, la foc mic , adaugam  smantana , sare , piper dupa gust si amestecam bine.
  6. In sosul format adaugam  chiftelutele  si mai fierbem 5 minute.
  7. La final adaugam marar maruntit.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.