27 noiembrie 2011

Prajitura Crizantema

Ingrediente Ingrediente pentru blat : 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema: 2 oua, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 250 […]
20 noiembrie 2011

Fasole batuta

Ingrediente 500 gr fasole boabe, sare dupa gust, 200 ml ulei, 1 ceapa , 50 gr bulion. Preparare Fasolea se spala si se lasa la inmuiat cateva ore in apa […]
20 noiembrie 2011

Strudel cu dovleac

Ingrediente 500 gr foietaj crud. Umplutura: 300 gr dovleac ras, 50 gr gris, 100 gr zahar, 30 gr unt. Decor: zahar pudra Preparare Intr-o cratita se pune dovleacul, zaharul, untul […]
18 noiembrie 2011

Strudel cu gem si nuca

Ingrediente 500 gr foietaj crud. Umplutura: 300 gr gem de prune, 100 gr nuca macinata, esenta de rom. Decor: zahar pudra Preparare Intr-un bol se pune nuca , gemul si […]
17 noiembrie 2011

Prajitura Boema

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema: 2 oua, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 250 gr unt sau […]
15 noiembrie 2011

Prajitura cu ciocolata

Ingrediente Blat: 7 oua, 30 gr cacao, 30 ml apa rece, 170 gr faina, 1 praf de copt, 200 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 250 gr unt, 100 […]
15 noiembrie 2011

Oltenesti cu mazare

Ingrediente Pulpa de la 4 rosii , 1 conserva de mazare-800 gr , 1 ceapa, 500 gr carnati oltenesti, piper, verdeata, 100 ml ulei, sare. Preparare Intr-o tigaie se pune […]
15 noiembrie 2011

Pachetele cu mere

Ingrediente Aluat: 250 gr margarina, 150 gr zahar farin, 250 ml apa minerala, 1 praf de copt stins in otet, un praf de sare, vanilie , faina cat cuprinde. Umplutura: […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress