Chec Victoria

Chec Victoria
5/5 - (13 votes)

Ingrediente Chec Victoria

4 oua, 140 gr faina, 140 gr unt, 140 gr zahar, 70 gr nuci curatate, 70 gr rahat, 50 gr stafide, 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat.

Decor: zahar farin vanilat.




Mod de preparare Chec Victoria

  1. Untul (la temperatura camerei ) se mixeaza cu zahar, cca 10 minute.
  2. Se adauga pe rand galbenusurile , unul cate unul, amestecand continuu.
  3. Adaugam treptat faina , sarea si vanilia si  apoi adaugam  albusurile batute  spuma .
  4. Se amesteca usor, compozitia formata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt , se adauga nucile, rahatul si stafidele (prafuite cu faina),  din loc in loc.
  5. Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180C si se  lasa la copt maxim 30 minute.
  6. Se lasa sa se raceasca complet si apoi se portioneaza. Se serveste pudrat cu zahar farin vanilat.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.