Peste la cuptor cu lamaie

Peste la cuptor cu lamaie
5/5 - (28 votes)

Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie

6  buc trunchi de  macrou portionat, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust.




Mod de preparare Peste la cuptor cu lamaie

Presaram cu sare si piper bucatile de peste , apoi le punem rece pentru 30 de minute .

In fiecare bucata de peste se pune  cate 2 felii de lamaie.

Fiecare bucata de peste se pune pe hartie de copt, se unge cu ulei si se impacheteaza.

Se pun intr-o tava si se introduc in cuptorul preincalzit  la 160  pentru 25-30 min.

Dupa coacere , indepartam  hartia  si se pun pe platou.

Se serveste  cu garnitura.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.