5 februarie 2012

Placinta cu branza si marar

Ingrediente 1 pachet foi de placinta , 50ml ulei, 200 ml lapte.Umplutura: 150 gr branza dulce, 100 gr branza telemea , 50 gr cascaval, 2 galbenusuri, 1 legatura mare de […]
5 februarie 2012

Compot de mere

Ingrediente 1 l apa, 3 mere, 70 gr zahar, 2 stelute anason. Preparare Intr-un vas punem apa si zaharul.Se amesteca , se pune la foc si lasam pana incepe sa […]
29 ianuarie 2012

Prajitura Alba ca zapada

Ingrediente 4 Foi:150 ml ulei, 3 oua, 150 gr zahar, 1 plic amoniu stins in 10 ml otet, un praf de sare, faina cat cuprinde. Crema:250 gr unt, 100 gr […]
23 ianuarie 2012

Praline asortate

Ingrediente 300 gr budinca de cicolata, 16 biscuiti Oreo, esenta de rom. Glazura: ciocolata menaj. Decor: ciocolata alba, ciocolata cuvertura de cacao, nuca de cocos Preparare Biscutii se pun in […]
21 ianuarie 2012

Tort Buturuga

Ingrediente Foaie de rulada: 3oua, 70 gr zahar, 70 gr faina,20 gr cacao, o lingurita praf de copt, un praf de sare. Crema de ciocolata: 2 oua, 100 ml lapte, […]
18 ianuarie 2012

Cornulete rapide si aromate

Ingrediente 300 gr foietaj, 100 gr rahat aroma de trandafir. Decor: zahar pudra. Preparare Rahatul se taie in fasii potrivite. Foietajul se intinde pe o planseta si se taie in […]
15 ianuarie 2012

Lapte de pasare

Ingrediente Bulgari: 3 albusuri, 80 gr zahar, 400 ml lapte, vanilie (baton vanilie) Sodou:3 galbenusuri, 50 ml lapte, 20 gr zahar, vanilie. Preparare Intr-o cratita se pune laptele sa se […]
15 ianuarie 2012

Crenvusti in aluat

Ingrediente 200 gr foietaj crud, 6 crenvusti, 1 ou, sare. Preparare Aluatul foietaj se intinde pe planseta, se taie fasii uniforme. Crenvustii se portioneaza de dimensiunea fasiei de aluat. Fiecare […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress