26 iunie 2011

Briose cu banane

Ingrediente 250 gr unt , 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : banane, 20 gr […]
24 iunie 2011

Salata de vinete cu ardei si masline

Ingrediente 2 vinete, 30 ml ulei, sare, 1 ceapa, ardei gras, verdeata, masline fara samburi. Preparare Vinetele se spala si se pun pe flacara sa se coaca. Cand s-au copt […]
24 iunie 2011

Placintele cu cascaval

Ingrediente 1-1,3 kg faina, 1 cub drojdie, 4 oua, 200 ml lapte, 150 gr zahar, un praf de sare, vanilie, 250 gr unt. Umplutura: 300 cascaval ras. Decor: 1 galbenus […]
21 iunie 2011

Briose cu cirese

Ingrediente 250 gr unt gras, 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : cirese, zahar. Decor: […]
15 iunie 2011

Sarmalute in foi de vita

Ingrediente 16 foi de vita, 600 gr carne tocata, 1 legatura de marar, sare, piper, 2 cepe, 30 m ulei, 40 gr gris. Sos: 2 morcovi, rosii cherry, piper verde, […]
12 iunie 2011

Rulada cu dulceata de capsuni

Ingrediente Foaie de rulada: 3 oua, 45 gr zahar, 50 gr faina, un praf de sare, 1 plic de zahar vanilat. Umplutura: 450 gr dulceata de capsuni . Preparare Pregatim […]
12 iunie 2011

Briose cu arahide

Ingrediente 6 oua, 200 gr unt sau margarina, 100 gr unt arahide, 200 gr zahar, 350 gr faina, 40 gr cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare. […]
6 iunie 2011

Budinca de vanilie cu dulceata de capsuni

Ingrediente 800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, vanilie. Dulceata de capsuni. Preparare Laptele 600 ml se pune la fiert, separat ouale, zaharul si amidonul […]
2 iunie 2011

Iahnie de fasole cu carnati afumati

Ingrediente 500 gr fasole boabe, 1 ceapa mare, 40 ml ulei, sare, 3 rosii din bulion , cimbru, verdeata, 800 gr carnati afumati, 50 ml ulei pentru parjit. Preparare Carnatii […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress