8 ianuarie 2012

Tort Padurea Neagra

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, 10 gr gelatina, 400 gr frisca, […]
7 ianuarie 2012

Tort diplomat cu fructe

Ingrediente Foaie de rulada :3 oua, 10 gr cacao, 60 gr faina, 1 varf de cutit praf de copt, 60 gr zahar. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, […]
6 ianuarie 2012

Ciocolata de casa cu migdale si stafide

Ingrediente 500 gr zahar, 500 gr lapte praf, 50 gr cacao, 1 pachet de unt grasime 80%, esenta de rom, 150 gr migdale, 100 gr stafide. Preparare Migdalele se trec […]
18 decembrie 2011

Fursec cu ciocolata alba

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]
18 decembrie 2011

Pomana Porcului

Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, sare, piper, 50 gr untura. Preparare Carnea se taie in bucati potrivite […]
18 decembrie 2011

Fursec cu ciocolata si nuca de cocos

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]
18 decembrie 2011

Carne de porc in untura

Ingrediente carne de porc afumata: muschi , pulpa, coaste, untura. Preparare Carnea de porc sarata si afumata se portioneaza in bucati potrivite.Se prajeste timp de 20 min in untura incinsa. […]
18 decembrie 2011

Slanina fiarta

Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia de fiert cuprinde: 50 gr ceapa, 25 gr usturoi, 3 boabe de cuisoare, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress