Piure de morcovi

Piure de morcovi
4.5/5 - (22 votes)

Ingrediente Piure de morcovi

4 buc  morcovi, 2  buc cartofi, sare si piper dupa gust, 20 gr unt.



Mod de preparare

  1. Spalam cartofii, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi.
  2. Spalam morcovii, ii curatam si ii taiem rondele.
  3. Se fierb in apa cu sare, iar dupa 20 minute adaugam cartofii.
  4. Lasam legumele sa fiarba maxim 20 minute.
  5. Scoatem legumele intr-un vas si le pasam cu un blender.
  6. Adaugam unt , sare si piper dupa gust, apoi mixam  pana obtinem o compozitie omogena.
  7. Consistenta o obtinem dupa preferinta, ne ajutam de supa formata prin fierberea legumelor.
  8. Se pastreaza la cald pana in momentul servirii.

Piureul de morcovi se serveste alaturi de  preparate cu carne .

Pofta Buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.