Pate de casa din ficat de porc

Ingrediente:

500 gr  ficat de porc, 50 ml  ulei, 2 buc ceapa, 50 gr unt, sare, piper , cimbru, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de smantana.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

2 boluri

5/5 - (22 votes)

Pate de casa din ficat de porc, o gustare delicioasa, ideala pentru mese in familie. Reteta Pate de casa din ficat de porc este usoara si ieftina.

Fierbem ficatul in apa cu un praf de sare.

Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si ficatul.

Lasam  pe foc, 1 minut, amestecand periodic.

Adaugam untul , usturoiul maruntit , cimbru , sare si piper dupa gust.

Amestecam si lasam compozitia sa se racesca.

Compozitia formata se  pune in blender impreuna cu smantana si se mixeaza.

Compozitia de pate se pune in boluri mici ,  le  acoperim cu folie alimentara si le punem la rece.

Se pastreaza maxim 1-2 zile.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *