Retete Culinare

29 decembrie 2012

Cornulete cu gem si nuca

Ingrediente Cornulete cu gem si nuca Aluat: 500 gr osanza (unt gras ), 600 gr faina , 2 oua, 30 ml zeama de lamaie, 150 ml apa , 1 lingurita […]
28 decembrie 2012
Salata Boeuf

Salata Boeuf

Ingrediente Salata  Boeuf 600 gr cartofi fierti in coaja, 250 gr carne fiarta de vita, 300 gr maioneza, 200 gr castraveti in otet, 100 gr ardei gogosar in otet, 2 […]
27 decembrie 2012

Prajitura cu biscuiti si ciocolata

Ingrediente Prajitura cu biscuiti si ciocolata Blat: 300 gr biscuiti simpli. Crema:  2oua, 80 gr  zahar,  50 gr  faina, 500 ml lapte, esenta de rom, 20 gr cacao, 1 tableta […]
26 decembrie 2012

Muschi de porc afumat

Ingrediente Muschi de porc afumat 1 muschi de porc proaspat  cca 1-2 kg portionat in bucati potrivite cca 25 cm lungime, 2 linguri de sare grunjoasa, 1/2 lingurita de piper, […]
23 decembrie 2012

Chec cu miere , nuca si cacao

Ingrediente Chec cu miere, nuca si cacao 6 albusuri , 80 gr zahar, 2 linguri de miere,  150 gr faina, 20 gr cacao, 40 gr nuca macinata,  40 ml ulei, […]
23 decembrie 2012

Platou traditional cu aperitive

Ingrediente Platou traditional Toba de porc – reteta aici Caltabos – reteta aici Lebar – reteta aici 1 ceapa rosie, salata verde Decor: stelute din morcovi, frunze de patrunjel Mod […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook