2 septembrie 2011

Compot de prune

Ingrediente Pentru 4 borcane 800 gr. 1,200 kg prune, 250 gr zahar, 1 plic zahar vanilat. Preparare Prunele se spala si se pun in borcane sterilizate. Peste prune, in fiecare […]
2 septembrie 2011

Dovlecei cu lapte

Ingrediente 1 l lapte, 3-4 dovlecei, 20 ml ulei, 1 ceapa, sare, verdeata. Preparare Dovleceii se curata si se taie bucatele potrivite. Intr-o cratita se pune ulei la incins , […]
29 august 2011

Vinete gratinate

Ingrediente 2 vinete, 3 rosii, 50 ml ulei, muschi feliat, 200 gr cascaval, sare. Sos: 100 gr smantana, 2 oua, sare, piper. Decor: verdeata (patrunjel) Preparare Vinetele se spala, se […]
28 august 2011

Ardei copti pentru iarna

Ingrediente 5 kg ardei gras si gogosar rosu, boabe de piper, 600 ml otet, 50-60 gr sare, 20 gr zahar. Preparare Ardeii se spala si se pun pe un gratar […]
26 august 2011

Ardei in sos de rosii

Ingrediente 5 kg ardei gogosar, 1.5 kg bulion, 500 ml otet , 500 ml ulei, boabe de piper, foi de dafin, 500 gr zahar, 80 gr sare. Preparare Ardeii se […]
21 august 2011

Prajitura cu mure

Ingrediente 6 oua, 150 gr zahar, 20 ml ulei, 1/2 plic praf de copt, 200 gr faina, mure , 4 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, zahar farin pentru […]
12 august 2011

Inghetata de mure

Ingrediente 500 ml frisca din smanatana , 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 300 gr mure , Decor: mure, frunze menta Preparare Intr-un vas se omogenizeaza galbenusurile, zaharul, […]
12 august 2011

Varza cu carne de porc

Ingrediente 1 kg coaste de porc bogate in carne, 2 verze proaspete, 1 ceapa, sare, piper verde boabe, foi de dafin, 40 gr untura, pulpa de la 3 rosii mari. […]
11 august 2011

Dulceata de mure

Ingrediente 2 kg mure, 2 kg zahar, 1.5 l apa. Preparare Murele se trec prin mai multe ape, nu se pun sub jet de apa. Intr-o cratita se pune apa […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress