Retete culinare, retete culinare in imagini, site retete culinare, cele mai bune retete culinare, retete culinare romanesti, retete culinare Romania, retete culinare cu carne, retete culinare cu pui, retete noi de mancare, retete mancare. Retete mancare, retete prajituri de casa, retete de post, retete  dulci. Retete culinare Bucataria-Romaneasca.ro. Cele mai bune Retete Culinare romanesti. Retete de mancare, prajituri, supe si ciorbe, aperitive, peste, retete

 

 

18 decembrie 2011

Fursec cu ciocolata si nuca de cocos

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]
18 decembrie 2011

Carne de porc in untura

Ingrediente carne de porc afumata: muschi , pulpa, coaste, untura. Preparare Carnea de porc sarata si afumata se portioneaza in bucati potrivite.Se prajeste timp de 20 min in untura incinsa. […]
18 decembrie 2011

Slanina fiarta

Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia de fiert cuprinde: 50 gr ceapa, 25 gr usturoi, 3 boabe de cuisoare, […]
18 decembrie 2011

Orez cu mere

Ingrediente 1 l lapte, 250 gr orez, 100 gr zahar,5 gr sare, zahar vanilat, 4 mere, 200 ml sirop, stelute de anason. Preparare Orezul se spala. Laptele se fierbe. Merele […]
17 decembrie 2011

Fursec cu ciocolata si fistic

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]
17 decembrie 2011

Jumari cu ceapa

Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, ceapa.   Preparare Slanina se portioneaza in cuburi potrivite ca marime, se presara cu […]
13 decembrie 2011

Fursecuri cu marmelada si ciocolata

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]
11 decembrie 2011

Prajitura Mascota

Ingrediente Pentru coji: 6 forme de briose de unica folosinta, ciocolata cuvertura de calitate. Crema ganaj pentru umplutura: 200 gr frisca lichida vegetala, 100 gr ciocolata cuvertura de calitate , […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook