Friptura de pui cu susan

Friptura de pui cu susan
Ingrediente:

1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan, cimbru uscat,  sare, piper, dupa gust.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

2

5/5 - (12 votes)

Friptura de pui cu susan, un preparat delicios si hranitor. Reteta Friptura de pui cu susan este simpla, rapida si delicioasa.

Pieptul de pui se taie felii potrivite , se pune intr-un bol.

Adaugam cimbru, piper  si sare.

Acoperim cu o folie alimentara si   introducem la rece,  pentru 30 minute.

Inainte de preparare, se lasa la temperatura camerei 15 miute.

Se pun bucatile de piept la prajit, intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prajeste bine pe ambele parti.

Cand friptura este aproape gata se presara susan. Se intorc bucatile de friptura  pana susanul devine auriu.

Se serveste alaturi de o salata cu ciuperci si rosii.
Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *