Friptura de pui cu susan

Friptura de pui cu susan
5/5 - (1 vote)

Ingrediente Friptura de pui cu susan

1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan, cimbru uscat,  sare, piper, dupa gust.



Mod de preparare Friptura de pui cu susan

  1. Pieptul de pui se taie felii potrivite , se pune intr-un bol  si se  presara cu sare, cimbru uscat maruntit , piper.
  2. Se acopera cu o folie alimentara si se introduce la rece pentru 30 minute.
  3. Se scoate de la rece, se lasa la temperatura camerei 10 minute si apoi  se pune in tigaia cu ulei incins.
  4. Se prajeste bine pe ambele parti.
  5. Cand friptura este aproape gata se presara susan. Se intorc bucatile de friptura  pana susanul devine auriu.

Se serveste alaturi de o salata cu ciuperci si rosii.
Pofta Buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.