Chec in trei culori

Chec in trei culori
Ingrediente:

5 oua, 150 gr zahar, 220 gr faina, 100 ml ulei, 1/2  plic praf de copt , 1 lingura cacao , 1 ceasca  zmeura congelata.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

1 chec

5/5 - (9 votes)

Chec in trei culori, desert savuros ce incanta musafirii. Reteta Chec in trei culori se prepara usor, iar rezultatul este de o bunatate maxima.

Zmeura decongelata se trece prin sita.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Zaharul se adauga treptat si mixam pana se  dizolva.

Adaugam galbenusurile treptat si amestecam cu un tel.

Adaugam treptat  uleiul, praful de copt amestecat cu faina.

Amestecam   usor, de sus in jos,  pana obtinem o compozitie omogena . Compozitia se imparte in 3  boluri.

Intr-un bol adaugam cacao , in al doilea  bol  adaugam pulpa de zmeura , iar in bolul trei lasam compozitia necolorata.

Amestecam usor fiecare compozitie.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam  compozitiile  (stanga aluat simplu, dreapta aluat cu zmeura,  iar la mijloc compozitia de cacao).

Checul se coace la 180 C/ 40 minute.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *