Chec in trei culori, desert savuros ce incanta musafirii. Reteta Chec in trei culori se prepara usor, iar rezultatul este de o bunatate maxima.
Zmeura decongelata se trece prin sita.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Zaharul se adauga treptat si mixam pana se dizolva.
Adaugam galbenusurile treptat si amestecam cu un tel.
Adaugam treptat uleiul, praful de copt amestecat cu faina.
Amestecam usor, de sus in jos, pana obtinem o compozitie omogena . Compozitia se imparte in 3 boluri.
Intr-un bol adaugam cacao , in al doilea bol adaugam pulpa de zmeura , iar in bolul trei lasam compozitia necolorata.
Amestecam usor fiecare compozitie.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam compozitiile (stanga aluat simplu, dreapta aluat cu zmeura, iar la mijloc compozitia de cacao).
Checul se coace la 180 C/ 40 minute.
Pofta Buna!