Paste cu sos

Ingrediente:

300 gr paste tip spaghete
Sos - 40 ml ulei, 1 ceapa mare,  pulpa  de la 4 rosii, 1 lingura pasta de tomate, 4 catei de usturoi, 1 lingurita de zahar, 40 ml apa calda, cimbru uscat, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

2

5/5 - (7 votes)

Paste cu sos , o reteta simpla si delicioasa pentru mese in familie. Reteta Paste cu sos este ideala pentru zilele de post, se prepara rapid si ieftin.

Ceapa taiata marunt  se caleste in ulei pana devine sticloasa. Adaugam  apa si se lasa sa fiarba pana scade.

Adaugam pulpa de rosii, pasta de tomate, usturoiul si zaharul.

Fierbem pentru 5 minute,  apoi adaugam  sare, piper si cimbru.

Fierbem la foc mic pentru 10 minute.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet ( in acelasi timp cu prepararea sosului).

Pastele fierte se scurg  de apa si apoi amestecam cu sosul.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *