Paste cu sos

Ingrediente Paste cu sos

300 gr paste tip spaghete
Sos- 40 ml ulei, 1 ceapa mare,  pulpa  de la 5 rosii, 1 lingura pasta de tomate, 4 catei de usturoi, 1 lingurita de zahar, 40 ml apa calda, cimbru uscat, sare si piper dupa gust.

Preparare Paste cu sos

    1. Ceapa taiata marunt  se caleste in ulei incins pana devine sticloasa. Se adauga apa si se lasa sa fiarba pana scade.
    2. Se adauga pulpa de rosii, pasta de tomate, usturoiul si zaharul.
    3. Se lasa sa fiarba 5 min apoi se adauga sare, piper si cimbru.
    4. Se lasa sa fiarba la foc mic cca 10-12 min, pana incepe sa se ingroase. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet ( in acelasi timp cu prepararea sosului).
    5. Pastele fierte se scurg  de apa apoi se amesteca cu sosul.

Se servesc calde.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.