Rulada de biscuiti cu ciocolata este un desert fin si aromat. Reteta Rulada de biscuiti cu ciocolata este nelipsita de la mesele festive, se prepara usor , cu ingrediente la indemana.
Macinam biscuitii si ii amestecam cu cacao, lapte si unt topit.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Compozitia se pune la rece pentru 30 de minute
Umplutura – intr-o cratita punem untul , zaharul, ciocolata si cacaua.
Punem pe foc si amestecam usor pentru 3 minute, amestecand continuu.
Se inchide focul si se lasa sa se racesca complet.
Se adauga biscuitii macinati, vanilie , rom si se amesteca bine.
Compozitia pentru rulada se pune intre doua folii alimentare , intindem compozitia in mod uniform cu merdeneaua.
Se inlatura folia de deasupra, se adauga umplutura si se intinde uniform pe toata suprafata.
Se ruleaza strans si se pune la rece, pentru 3 ore. Decoram cu nuca de cocos si portionam.
Se serveste rece.
Pofta Buna!