Prajitura Semiluna

Prajitura Semiluna
Ingrediente:

5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr faina,2 pliculete zahar vanilat,  nuca macinata , scortisoara.

Timp preparare

35 minute

Nr. portii

1 tava

4.9/5 - (33 votes)

Prajitura Semiluna, un desert pufos, aromat si bun. Reteta Prajitura Semiluna este simpla si se prepara usor.

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza cu zahar pana obtinem o spuma.

Adaugam  treptat galbenusurile , zaharul vanilat si mixam.

Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu compozitia de unt.

Adaugam faina amestecata cu praf de copt.

Amestecam usor pana obtinem o compozitie uniforma.

Compozitia se toarna intr-o tava de 30×20 cm,  tapetata cu hartie de copt.

Adaugam nuca si scortisoara  pe toata suprafata si o coacem 25 minute, la 180 C.

Prajitura se lasa sa se racesca si se portioneaza cu o forma rotunda.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *