Prajitura Semiluna

Prajitura Semiluna
Ingrediente:

5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr faina,2 pliculete zahar vanilat,  nuca macinata , scortisoara.

Timp preparare

35 minute

Nr. portii

1 tava

5/5 - (54 votes)

Prajitura Semiluna, un desert pufos, aromat si bun. Reteta Prajitura Semiluna este simpla si se prepara usor.

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza cu zahar pana obtinem o spuma.

Adaugam  treptat galbenusurile , zaharul vanilat si mixam.

Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu compozitia de unt.

Adaugam faina amestecata cu praf de copt.

Amestecam usor pana obtinem o compozitie uniforma.

Compozitia se toarna intr-o tava de 30×20 cm,  tapetata cu hartie de copt.

Adaugam nuca si scortisoara  pe toata suprafata si o coacem 25 minute, la 180 C.

Prajitura se lasa sa se racesca si se portioneaza cu o forma rotunda.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *