Retete Culinare

28 ianuarie 2014
Cheesecake

Cheesecake

Ingrediente Cheesecake Pentru blat : 150 gr biscuiti digestivi macinati , 1 lingura zahar, 80 gr unt. Pentru crema de branza: 600 gr branza dulce , 150 gr zahar, 3 […]
27 ianuarie 2014

Oua umplute cu pate

Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua fierte, 100 gr pate de pui, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de ardei,  sare si piper dupa gust. Mod de […]
27 ianuarie 2014

Crema de zahar ars cu fructe de padure

Ingrediente Crema de zahar ars cu fructe de padure 8 oua, 1 l lapte, 100 gr zahar, vanilie, 80 gr zahar pentru caramel. Decor: frisca, fructe de padure (zmeura, mure, […]
26 ianuarie 2014
Aperitiv cu branza si marar

Aperitiv cu branza si marar

Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]
22 ianuarie 2014

Piure de legume

Ingrediente Piure de legume 500 gr  cartofi, 1 telina mica, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei gras, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei. Mod de preparare Piure de […]
20 ianuarie 2014
Castraveti aperitiv

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata de icre de crap, 1 rosie. Mod de preparare Castraveti aperitiv Taiem castravetii  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se taie […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook