9 iulie 2013

Briose cu zmeura si coacaze

Ingrediente Briose cu zmeura si coacaze 250 gr unt , 180 gr zahar, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 300 gr […]
8 iulie 2013

Tarta cu zmeura

Ingrediente Tarta cu zmeura 1 blat de tarta– reteta aici , crema de vanilie – reteta aici. Decor: zmeura proaspata, zahar farin vanilat, frunze proaspete de menta. Preparare  Tarta cu […]
6 iulie 2013

Budinca de dovlecei

Ingrediente Budinca de dovlecei 1.200 gr dovlecei (2 buc), 3 oua, 150 gr branza telemea, 2 linguri smantana, 4  linguri faina, 1/2 praf de copt, 1/2 legatura de patrunjel, 1/2  […]
2 iulie 2013

Legume la cuptor

Ingrediente Legume la cuptor 2 morcovi, 1 dovlecel, 20 pastai de fasole verde, 5 cartofi mici, 2 cepe, 3 rosii, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, 50 ml […]
30 iunie 2013

Chiftelute cu cimbru

Ingrediente Chiftelute cu cimbru 500 gr carne tocata din spata de porc,   2 oua, 2  felii de franzela , 1 legatura de cimbru, 1 ceapa  , ulei pentru prajit, sare […]
30 iunie 2013

Salata de ciuperci cu rosii

Ingrediente Salata de ciuperci cu rosii 500 gr ciuperci proaspete  pleurotus, 3 rosii, 1/2  capatana de usturoi, zeama de 1/2 lamaie, 2 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1/2 […]
27 iunie 2013

Pui la cuptor, marinat

Ingrediente Pui la cuptor, marinat 1 pui  (de aproximativ  1 , 200 -1,500kg ), marinata – reteta aici, sos de iaurt cu usturoi– reteta aici.   Preparare Pui la cuptor, […]
25 iunie 2013

Marinata pentru pui

Ingrediente Marinata pentru  pui 1 capatana usturoi, zeama de la 1 lamaie, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1 lingura de miere, 50 ml ulei,1 crenguta de  cimbru proaspat, sare […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress