Retete Culinare

2 martie 2014
Saleuri cu mac

Saleuri cu mac

Ingrediente Saleuri cu mac 400 gr  aluat foietaj congelat, 1 ou,  sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu mac Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Oul se mixeaza impreuna cu […]
23 februarie 2014

Prajitura Semiluna

Ingrediente Prajitura Semiluna 5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr faina,2 pliculete zahar vanilat,  nuca macinata , scortisoara. Mod de […]
19 februarie 2014

Rulada de biscuiti cu ciocolata

Ingrediente Rulada de biscuiti cu ciocolata Foaia de rulada – 300 gr  biscuiti dulci, 30 gr cacao, 200 ml lapte, 25  gr unt, 1 lingurita esenta de rom. Umplutura-20 gr […]
17 februarie 2014
Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

Ingrediente Ciorba taraneasca de porc 1 kg  carne de porc  (cu os), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 ardei gogosar (verde si rosu), 1 ceapa, 2 cartofi, 50 gr mazare […]
12 februarie 2014

Clatite cu branza dulce si afine la cuptor

Ingrediente Clatite cu branza dulce si afine la cuptor Pt 6 foi : 2 oua , 500 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 120 […]
9 februarie 2014

Pogacele cu jumari

Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba superioara ,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 150 gr […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook