7 martie 2013

Crema de branza cu ceapa verde

Ingrediente 250 gr  branza proaspata de capra La Colline, 50 ml smantana, 1 legatura de ceapa verde, 20 gr unt,  sare dupa gust. Preparare Untul (temperatura camerei) se mixeaza 1 […]
4 martie 2013

Prajitura cu gem

Ingrediente Prajitura cu gem 1 borcan cu gem de prune (400 gr),120 gr zahar tos, 500 grfaina , 250 gr unt sau margarina, 120 ml lapte, sare, 1 lingurita praf […]
2 martie 2013

Mancare de spanac

Ingrediente Mancare de spanac 500 gr spanac , 1 ceapa, 50 ml ulei, 30 ml bulion de rosii, 3 rosii, 3 catei de usturoi, sare si piper dupa gust. Preparare […]
24 februarie 2013

Prajitura cu alune si frisca

Ingrediente Prajitura cu alune si frisca Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Glazura: 200 gr […]
21 februarie 2013

Prajitura cu gem

Ingrediente Prajitura cu gem 1  kg faina, 500 gr osanza de porc, 3 galbenusuri, 3 linguri smantana , 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingura de zahar, […]
17 februarie 2013

Profiterol

Ingrediente Profiterol Aluat gogosi :50 ml ulei, 100 ml apa, 100 gr faina, 3 oua, un praf de sare Crema:100 gr amidon, 350 ml lapte, 2 oua, 90 gr zahar, […]
17 februarie 2013

Gasca cu varza

Ingrediente Gasca cu varza 2 pulpe de gasca, 1 varza potrivita, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de tomate, piper si […]
16 februarie 2013

Compot rapid de mere

Ingrediente Compot rapid de mere 2 mere, 4  linguri de zahar, 500 ml apa, 1 steluta anason , 1/2 plic zahar vanilat. Preparare Merele se spala, se indeparteaza mijlocul lemnos […]
13 februarie 2013

Oua umplute cu somon

Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de lamaie, 30 gr unt, sare si piper dupa gust. […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress