29 aprilie 2013

Sos pentru peste

Ingrediente Sos pentru peste 500 gr rosii in bulion , 50 ml ulei,  1 ceapa, 1 lingurita zahar, 5 catei usturoi, 1 lingurita de sare, 1/2 lingurita de  piper, cimbru […]
28 aprilie 2013

Saratele cu branza

Ingrediente Saratele cu branza 300 gr foietaj crud , 2 batoane branza de capra  cu piper La Colline , sare, 1 ou. Preparare Saratele cu branza Branza se taie felii […]
26 aprilie 2013

Supa crema de linte rosie

Ingrediente Supa crema de linte rosie 150 gr linte rosie  , 1 ceapa mare, 1 morcov, 30 ml ulei , sare, 1 lingura pasta de tomate. Decor: ulei si boia […]
21 aprilie 2013

Cornuri cu mere de post

Ingrediente Cornuri cu mere de post – 14 buc Aluat: 400 gr faina alba  (de cozonac ), 80 gr zahar, 50 ml ulei, 200 ml apa calduta, 1 plic drojdie […]
19 aprilie 2013

Ciorba de spanac cu omleta

Ingrediente Ciorba de spanac cu omleta 600 gr spanac, 1 omleta din 3 oua, 1 ceapa, 1 lingura de ulei, 200 gr sunculita, 200 gr smantana, piper si sare dupa […]
17 aprilie 2013

Chiftelute fara carne

Ingrediente Chiftelute fara carne 1 punga soia granule , 2 cepe, 2 morcovi rasi, 3 catei de usturoi pisati, 2 cartofi fierti, 1 legatura de patrunjel , 2 oua, sare […]
17 aprilie 2013

Prajitura de post cu mere

Ingrediente Prajitura de post cu mere Blat: 120 gr zahar, 120 ml ulei, 200 ml apa minerala,   1 plic praf de copt ,350  gr faina, 2 plicuri zahar vanilat, 3 […]
11 aprilie 2013

Salata cu legume si ou

Ingrediente Salata cu legume si ou – 2 portii 1 salata verde potrivita, 3 fire ceapa verde, 1 castravete, 2 oua fierte,  6 rosii cherry,2  lingurite de ulei , sare […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress