9 decembrie 2012

Fursecuri cu cirese confiate

Ingrediente Fursecuri cu cirese confiate 200 gr unt, 70 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 250 gr faina, coaja rasa de 1 lamaie, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de […]
7 decembrie 2012

Macaroane cu branza dulce

Ingrediente 400 gr macaroane, 30o gr branza dulce,  2 linguri de smantana, 3 oua, 50 gr  unt, 100 gr zahar, vanilie. Mod de preparare Pastele  se fierb in apa cu […]
5 decembrie 2012

Aperitiv cu branza

Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, piper, sare, Decor: rondele de masline negre, patrunjel verde.   Mod de preparare Intr-un bol […]
4 decembrie 2012

Salam de biscuiti

Ingrediente 300 gr biscuiti cu unt , 100 gr ciocolata alba , 50 gr unt, 50  gr zahar, 50 gr stafide, 50 gr pepene galben confiat , 50 gr nuca […]
2 decembrie 2012

Fursec cu nuca si marmelada

Ingrediente 1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 2 linguri de smantana,  180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml […]
30 noiembrie 2012

Chec de post

Ingrediente 1 pahar  faina, 1 pahar de apa , 1 pahar  zahar, 1/2 pahar  ulei, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare,  50 gr […]
27 noiembrie 2012

Trufe de ciocolata

Ingrediente  – Trufe de ciocolata 200 gr ciocolata continut ridicat de cacao, 150 ml smantana pentru frisca , 100 gr unt , 30 ml coniac de calitate, 1 lingurita rom. […]
27 noiembrie 2012

Cozonac de post

Ingrediente  2 buc – Cozonac de post Aluat: 1 kg faina alba de calitate , 300 ml apa, 150 gr zahar, 200 gr margarina sau  200 ml ulei, coaja rasa […]
25 noiembrie 2012

Pate de post

Ingrediente – Pate de post 200 gr fasole boabe fiarta, 100 gr alune de padure, 2 cepe, 1 lingurita boia de ardei dulce, 50 gr masline negre fara sambure, 50 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress