Retete Culinare

9 februarie 2014

Pogacele cu jumari

Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba superioara ,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 150 gr […]
7 februarie 2014

Slanina afumata

Ingrediente Slanina afumata slanina proaspata de porc, saramura (1 l apa = 100 gr sare ) , piper, usturoi. Mod de preparare Slanina afumata Slanina se taie fasii , cca […]
5 februarie 2014

Pate de casa din ficat de porc

Ingrediente Pate de casa din ficat de porc 500 gr  ficat de porc, 50 ml  ulei, 2 buc ceapa, 50 gr unt, sare, piper , cimbru, 3 catei de usturoi, […]
4 februarie 2014
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ingrediente Ciorba de peste 600 gr peste portionat , 2 buc  morcov, 1 ceapa, 1 lamaie, 5 rosii decojite, 1 ardei rosu, 50 ml ulei, sare , piper,  1 legatura […]
1 februarie 2014
Piure de morcovi

Piure de morcovi

Ingrediente Piure de morcovi 4 buc  morcovi, 2  buc cartofi, sare si piper dupa gust, 20 gr unt. Mod de preparare Spalam cartofii, ii curatam de coaja si ii taiem […]
30 ianuarie 2014

Friptura de pui cu susan

Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa gust. Mod de preparare Friptura de pui cu susan […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook