22 martie 2013

Ciuperci umplute

Ingrediente Ciuperci umplute 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 30 ml ulei, 1 ardei gogosar in  otet , 1  lingurita drojdie inactiva, 3 fire de patrunjel proaspat, sare si piper dupa […]
20 martie 2013

Salata de spanac cu branza de capra

Ingrediente Salata de spanac cu branza de capra 250 gr spanac, 100 gr branza capra „La Colline” , 3 lingurite ulei de masline, 1 lingurita otet , sare si piper […]
18 martie 2013

Gogosi cu ciocolata

Ingrediente Gogosi cu ciocolata 2 oua, 1 cub drojdie–  25 gr,  400 gr faina, coaja rasa de la o lamaie, 1 plic zahar vanilat, 10 linguri zahar, 120 ml lapte […]
13 martie 2013

Tartine cu branza

Ingrediente Tartine cu branza 12  felii de bagheta , 1 lingurita de smantana,  125 gr branza tartinabila de capra „La Colline” , 50 gr cascaval ras, sare si piper dupa […]
8 martie 2013

Mucenici cu miere si nuca

Ingrediente 10 mucenici 700 gr  faina, 1 ou, 1 cub -25 g drojdie, 1 lingura plina cu miere,  250 ml lapte, coaja rasa de la o  lamaie, 50 gr unt, […]
7 martie 2013

Crema de branza cu ceapa verde

Ingrediente 250 gr  branza proaspata de capra La Colline, 50 ml smantana, 1 legatura de ceapa verde, 20 gr unt,  sare dupa gust. Preparare Untul (temperatura camerei) se mixeaza 1 […]
4 martie 2013

Prajitura cu gem

Ingrediente Prajitura cu gem 1 borcan cu gem de prune (400 gr),120 gr zahar tos, 500 grfaina , 250 gr unt sau margarina, 120 ml lapte, sare, 1 lingurita praf […]
2 martie 2013

Mancare de spanac

Ingrediente Mancare de spanac 500 gr spanac , 1 ceapa, 50 ml ulei, 30 ml bulion de rosii, 3 rosii, 3 catei de usturoi, sare si piper dupa gust. Preparare […]
24 februarie 2013

Prajitura cu alune si frisca

Ingrediente Prajitura cu alune si frisca Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Glazura: 200 gr […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress