Pate de fasole cu legume

Pate de fasole cu legume
Ingrediente:

300 gr fasole boabe fiarta, 1 rosie, 1 ceapa rosie , 2 catei usturoi, 100 gr morcov,  4 linguri ulei, cimbru, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1 bol

5/5 - (73 votes)

Pate de fasole cu legume,   o gustare-aperitiv,   ideal pentru zilele de post. Reteta de Pate de fasole cu legume are o consistenta fina, aromata si este foarte gustos. Servit cu paine prajita si legume crude, pateul va confera savoare si satietate.

Conserva de fasole  fiarta o puteti cumpara online de .

Razuim morcovul, taiem ceapa fasii si rosia cubulete.

Punem intr-o cratita uleiul la incins.

Adaugam morcovul , ceapa, rosia si 1/2 lingurita sare.

Calim legumele pentru 10 minute, amestecand periodic.

Adaugam fasolea, cimbru si piper .

Mai lasam pe foc 1 minut, adaugam usturoiul  si mixam compozitia.

Potrivim de sare si transferam compozitia intr-un bol.

Servim  cu paine prajita si legume crude.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *