Crochete de dovlecei la cuptor

Crochete de dovlecei la cuptor
Ingrediente:

1 dovlecel (cca 600 gr), 2 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 50 gr pesmet, 1 lingurita pudra de usturoi, 3 lingurite fulgi de drojdie uscata inactiva, cimbru uscat, 1/2 lingurita boia de ardei dulce.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (51 votes)

Crochete de dovlecei la cuptor, o gustare delicioasa de post. Reteta rapida si ieftina, gustoasa si hranitoare de Crochete de dovlecei la cuptor  va asteapta sa o testati in bucataria voastra.

Spalam dovlecelul si indepartam capetele.

Il taiem in trei bucati si apoi pe lungime, in bastonase.

Le punem intr-un bol si adaugam uleiul , sare si piper dupa gust.

Amestecam si lasam deoparte,  pentru 5 minute.

Punem intr-un bol pesmetul, fulgii de drojdie, boia de ardei dulce, pudra de usturoi si cimbru dupa gust.

Amestecam si transferam compozitia pe o farfurie.

Trecem fiecare bastonas prin compozitie.

Asezam bastonasele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Introducem tava in cuptorul preincalizit la 200C/20 minute.

Le lasam sa se raceasca cateva momente si le transferam pe un platou.

Se servesc cu sos de rosii sau sos de patrunjel.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *