Pulpe de pui cu ciuperci si sos, o mancare delicioasa pentru pranz sau cina. Reteta Pulpe de pui cu ciuperci si sos este simpla, se prepara rapid si confera satietate. Pulpe delicioase in sos de rosii, cu ciuperci si mamaliguta. Ce poate fi mai bun?
Spalam pulpele de pui si le adaugam in apa clocotita, pentru 1 minut.
Scurgem apa, spalam pulpele cu apa rece si le punem la scurs.
Curatam legumele si le spalam.
Taiem ceapa pe jumatate si apoi felii subtiri.
Punem uleiul la incins, intr-o cratita, si adaugam ceapa.
Calim pentru 3 minute, apoi adaugam pulpele si 100 ml apa.
Acoperim cu capac si lasam sa fiarba inabusit, pentru 5 minute.
Adaugam sosul de rosii, sare, piper si foile de dafin.
Continuam fierberea inca 5 minute si adaugam ciupercile taiate.
Acoperim cratita si continuam fierberea, la foc mic-mediu, pana ce carnea este patrunsa bine, cca 20 minute.
Dizolvam faina in restul de apa ( 100 ml) si o turnam peste mancare.
Amestecam rapid si mai lasam pe foc 2 minute.
Potrivim de sare, piper si adaugam patrunjelul taiat marunt.
Am servit mancarea cu mamaliguta.
Pofta Buna!