Friptura de pui cu sos de rosii

Ingrediente:

5 pulpe intregi , 3 linguri ulei, 350 gr  pulpa de rosii , 1 ceapa, busuioc, oregano, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

5

5/5 - (87 votes)

Friptura de pui cu sos de rosii, un preparat nelipsit din meniul de pranz. Satios si hranitor, Friptura de pui cu sos de rosii este un adevarat deliciu pentru mese in familie.

Ungem pulpele de pui cu  2 linguri de ulei si condimentam cu sare si piper.

Le punem intr-o  tava si o  introducem la cuptor, la  190C/ 30 minute.

Punem restul de ulei intr-o cratita si il incingem .

Adaugam pulpa de rosii si  ceapa taiata marunt.

Amestecam si lasam pe foc pana scade la jumatate.

Adaugam  busuioc, cimbru, sare si piper dupa gust.

Turnam sosul peste pulpe si reintroducem  la cuptor.

Mai lasam la cuptor, maxim 20 minute.

Servim cu patrunjel verde maruntit si mamaliga.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *