Supa-crema de dovleac copt

Ingrediente:

600 gr  dovleac copt , 1 ceapa maruntita, 3 cartofi, 1 l supa de legume , 100 gr  smantana 18 % , 40 ml ulei , sare si piper dupa gust.

5/5 - (2 votes)

Supa-crema de dovleac copt, un preparat delicios si satios. Specifica sezonului rece,  Supa-crema de dovleac copt este  nelipsita din meniul de pranz, se prepara usor si este foarte apreciata.

Calim ceapa, intr-o cratita,   pentru 3 minute, amestecand periodic.

Adaugam cartofii si dovleacul, taiate cubulete, amestecam si mai lasam la calit ,cca 2-3 minute.

Adaugam  supa  fierbinte  si se continua fierberea pentru 15 minute.

Dupa fierbere, supa -crema  se lasa sa se racesca cateva momente,  adaugam smantana si pasam compozitia cu ajutorul unui mixer vertical.

Adaugam  sare si piper dupa gust.

Supa-crema de dovleac copt se serveste cu  crutoane.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *