Chiftelute cu carne de vita

Chiftelute cu carne de vita
5/5 - (8 votes)

Ingrediente Chiftelute cu carne de vita

500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de paine , 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa mare ,  150 gr pesmet , 1 lingurita de boia ardei dulce, ulei pentru prajit.




Mod de preparare

  1. Intr-un bol mai mare  punem:  carnea tocata, painea  inmuiata in apa rece si stoarsa,  ouale  , ceapa rasa si stoarsa, boia de ardei dulce, patrunjelul maruntit,  piper si sare dupa gust.
  2. Amestecam  pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Pe o farfurie  punem pesmet,  iar  uleiul se pune la incins intr-o tigaie cu peretii inalti  .
  4. Cu o lingurita se ia compozitie , se da forma rotunda compozitiei  si apoi le  tavalim  prin pesmet.
  5. Chiftelutele se pun  in ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti.
  6. Se scot intr-un vas  tapetat cu servetel absorbant.

Se servesc ca aperitiv.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.