Bucatarie internationala

9 februarie 2010
Fursecuri cu visine

Fursecuri cu visine

Ingrediente 250 gr  unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, 1 zahar vanilat, 1 lingura coaja de lamaie rasa, 400 gr faina. Decor – 50 gr ciocolata, visine fara samburi. […]
6 decembrie 2009
Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii

Ingrediente Paste cu sos de rosii 250 gr paste 400 ml pulpa de rosii 2 catei usturoi 2 linguri ulei 1 bucata ceapa rosie 1 bucata ardei gogosar 50 ml […]
4 octombrie 2009
Salata de vinete cu ardei copt pentru iarna

Salata de vinete cu ardei copt pentru iarna

Ingrediente 5 kg vinete, 5 kg ardei, 150 gr zahar, 200 ml ulei, 200 ml otet, sare, 3 foi de dafin. Preparare Ardeiul se coace, se curata, se spala de […]
5 septembrie 2009

Galuste (gomboti) cu prune

Ingrediente 16 buc 16  prune , 50 gr zahar, 1 lingurita de  scortisoara pentru umplut. Aluat: 5 cartofi potriviti , 1 ou, 150 gr faina , 1 plic zahar vanilat, […]
17 iulie 2008

Castraveti murati cu sfecla rosie

Ingrediente 3 kg castraveti, 1 capatana usturoi, 3 bucati hrean, 3 palarii de marar uscat, sare, 1/2 sfecla rosie. Preparare Spalam legumele. Apa se fierbe cu sarea, proportie de 50 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook