Ingrediente 3 portii
300 gr farfalle, 1 ceapa mare, 50 ml ulei de masline, 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar galben, 3 rosii mari – fara pielita si seminte, sare, patrunjel verde, 1 praf de piper.
Preparare
Pastele se fierb in apa cu sare cca 10 min.
Dupa fierbere, pastele se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata marunt si o lasam la calit 2 minute.
Adaugam morcovul si ardeii tocate cubulete.
Peste 5 minute adaugam rosiile taiate cubulete.
Calim bine legumele, adaugam sare dupa gust, un praf de piper si pastele.
Amestecam usor, mai lasam cca 1 minut tigaia pe foc si adaugam verdeata maruntita.
Se servesc imediat.