Bucatarie internationala

12 august 2011
Varza cu carne de porc

Varza cu carne de porc

Ingrediente 800 gr coasta de porc , 2 varza mare, 1 ceapa, sare, 5 boabe de piper , 1 foaie de dafin, 40 gr untura, pulpa de la 3 rosii […]
11 august 2011
Dulceata de mure

Dulceata de mure

Ingrediente Dulceata de mure 2 kg mure, 2 kg zahar, 1.2  l apa. Preparare Dulceata de mure Trecem murele  prin mai multe ape si le punem intr-un vas. Intr-o cratita […]
1 mai 2011
Crochete de peste

Crochete de peste

Ingrediente Crochete de peste 500 gr carne de peste fiarta (ton), 50 gr unt, 50 gr cascaval, 50 gr faina, 2 oua, 100 ml lapte, sare, piper, 1 legatura de […]
1 mai 2011
Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente 1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust. Pentru sos – 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura […]
28 noiembrie 2010
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Ingrediente 300 gr Pandispan, coaja de lamaie rasa, 50 gr unt, vanilie, 100 gr biscuiti , nuca macinata. Preparare Punem intr-un bol  pandispanul rupt in bucati potrivite, biscuitii maruntiti, coaja […]
13 aprilie 2010
Pilaf de orez cu morcov

Pilaf de orez cu morcov

Ingrediente Pilaf de orez cu morcov 1 cana orez bob rotund 4 cani apa calda 2 bucati morcov 1bucata ceapa dupa gust sare si piper 3 linguri ulei 1/2 legatura […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook