Vinete gratinate

Vinete gratinate
Ingrediente:

2 vinete, 3 rosii, 50 ml ulei, 150 gr muschi feliat, 200 gr cascaval, sare.
Sos: 100 gr smantana, 2 oua, sare, piper.
Decor: verdeata (patrunjel)

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

3

5/5 - (12 votes)
Spalam vinetele, le taiem felii si se prajesc in ulei incins pentru 8 minute.
Taiem rosiile  felii, iar smantana se mixeaza cu oua, sare si piper dupa gust.
Intr-un vas termorezistent asezam  un strat de vinete prajite, un strat de rosii,  un strat de vinete, feliile de muschi si apoi turnam sosul.
Presaram cascavalul ras si  introducem vasul  in cuptorul incalzit la 180 C.
Vinete gratinate
Cand preparatul a capatat o culoare aurie -rumena se scoate din cuptor si se presara cu verdeata tocata marunt.
Vinete gratinateSe portioneaza si se serveste. Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *