Bucatarie internationala

1 mai 2011
Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente 1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust. Pentru sos – 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura […]
13 aprilie 2010
Pilaf de orez cu morcov

Pilaf de orez cu morcov

Ingrediente Pilaf de orez cu morcov 1 cana orez bob rotund 4 cani apa calda 2 bucati morcov 1bucata ceapa dupa gust sare si piper 3 linguri ulei 1/2 legatura […]
6 decembrie 2009
Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii

Ingrediente Paste cu sos de rosii 250 gr paste 400 ml pulpa de rosii 2 catei usturoi 2 linguri ulei 1 bucata ceapa rosie 1 bucata ardei gogosar 50 ml […]
4 octombrie 2009
Salata de vinete cu ardei copt pentru iarna

Salata de vinete cu ardei copt pentru iarna

Ingrediente 5 kg vinete, 5 kg ardei, 150 gr zahar, 200 ml ulei, 200 ml otet, sare, 3 foi de dafin. Preparare Ardeiul se coace, se curata, se spala de […]
17 iulie 2008

Castraveti murati cu sfecla rosie

Ingrediente 3 kg castraveti, 1 capatana usturoi, 3 bucati hrean, 3 palarii de marar uscat, sare, 1/2 sfecla rosie. Preparare Spalam legumele. Apa se fierbe cu sarea, proportie de 50 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook