Rulada cu marmelada

Rulada cu marmelada
Ingrediente:

Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 6  linguri faina, 1pliculet zahar vanilat.

Umplutura: 100 gr marmelada capsuni, 100  gr marmelada caise.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

1 rulada

5/5 - (15 votes)

Rulada cu marmelada este un desert pufos si aromat, ideal pentru mese in familie. Reteta este simpla si rapida.

Albusurile se bat cu sare si zahar pana devin o  spuma densa.

Adaugam  galbenusurile,  pe rand , zaharul vanilat si amestecam.

Adaugam faina si amestecam usor pana se incorporeaza.

Compozitia se toarna pe o hartie de copt si se intinde sub forma dreptunghiulara, dimensiune tava 20×30 cm.

Foaia de rulada se coace la 180C,  15 minute.

Se scoate din cuptor si se pune cu fata pe un servet de bucatarie umed, hartia de copt se scoate cu grija , apoi punem peste foaia de rulada un alt servet umed.

Se lasa cca 30 minute si apoi se inlatura servetul de deasupra si adaugam marmelada.

Marmelada de capsuni se pune prima si apoi  marmelada  de caise.

Cu ajutorul prosopului de sub foaie rulam strans.

Rulada formata se pune pe o folie alimentara, se impacheteaza si se tine la rece pentru 1 ora.

Se poate decora cu  zahar pudra, frisca, marmelada, nuca de cocos etc.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *