Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi


Ingrediente

3 pulpe de pui potrivite, 400 gr cartofi noi, 1 ceapa alba, 8  rosii mici (cherry), piper , oregano si  sare  dupa gust, 80 ml ulei,  marar proaspat.

Decor: salata verde

Mod de preparare

  1.  Pulpele de pui se trec prin flacara si se spala.
  2.  Cartofii noi se spala bine cu un burete aspru. Ceapa se taie rondele.
  3. Intr-un bol  se adauga uleiul, oregano, piper, sare si se amesteca bine .
  4. Intr-un vas termorezistent adaugam pulpele de pui, cartofii, rosiile , rondelele de ceapa apoi turnam amestecul de sare , piper si ulei .
  5. Cu grija putem amesteca usor componentele pentru a fi unse si condimentate foarte bine.
  6. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa cca 1 ora, pulpele devin aurii, iar cartofii sunt la exterior crocanti, in interior pufosi.
  7. Se aseaza pe platou, decoram cu salata verde apoi presaram marar proaspat  tocat marunt.
  8. Este un deliciu 🙂

Pofta Buna!

 


Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

4 thoughts on “Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.