5/5 - (23 votes)
Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi , un preparat delicios pentru masa de pranz.
Pulpele de pui se trec prin flacara si se spala.
Cartofii noi se spala bine cu un burete aspru. Ceapa se taie rondele.
Intr-un bol se adauga uleiul, oregano, piper, sare si se amesteca bine .
Intr-un vas termorezistent adaugam pulpele de pui, cartofii, rosiile si rondelele de ceapa.
Peste turnam amestecul de sare , piper si ulei .
Amesteca usor componentele, pentru a fi unse si condimentate foarte bine.
Adaugam slaninuta taiata marunt .
Se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180C / 1ora.
Asezam preparatul pe un platou, decoram cu salata verde si marar proaspat maruntit.
Pofta Buna!
4 thoughts on “Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi”
sunt minunate!
au fost f bune. recomand reteta
Ma bucur ca au delicioase, multumim ca ne urmaresti 🙂
super