Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi

Ingrediente:

3 pulpe de pui potrivite, 400 gr cartofi noi, 1 ceapa alba, 8  rosii mici (cherry), piper , oregano si  sare  dupa gust, 80 ml ulei,  50 gr slaninuta, marar proaspat.

Decor: salata verde

Timp preparare

1 ora si 20 de minute

Nr. portii

4

5/5 - (23 votes)

Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi , un preparat delicios pentru masa de pranz.

Pulpele de pui se trec prin flacara si se spala.

Cartofii noi se spala bine cu un burete aspru. Ceapa se taie rondele.

Intr-un bol  se adauga uleiul, oregano, piper, sare si se amesteca bine .

Intr-un vas termorezistent adaugam pulpele de pui, cartofii, rosiile si  rondelele de ceapa.

Peste turnam amestecul de sare , piper si ulei .

Amesteca usor componentele,  pentru a fi unse si condimentate foarte bine.

Adaugam slaninuta taiata marunt .

Se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180C / 1ora.

Asezam preparatul pe un  platou, decoram cu salata verde si marar proaspat  maruntit.

 

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

4 thoughts on “Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *