Bucatarie internationala

22 august 2013
Tocana de legume cu orez

Tocana de legume cu orez

Ingrediente Tocana de legume cu orez 12 ardei grasi (sau gogosar) , 12 cepe, 12 morcovi,  pulpa de la 5 kg rosii, 400 ml ulei, 250 gr orez, 2 foi de […]
16 august 2013
Mancare de vinete cu masline

Mancare de vinete cu masline

Ingrediente Mancare de vinete cu masline 3 vinete potrivite ( cca 1 kg), 2 cepe, 30 masline, 5 rosii, 1 foaie de dafin, 1 ardei gras, 80 ml ulei, 1 […]
11 iulie 2013
Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza

Aperitiv Dovlecei cu branza

Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza 1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei. Umplutura-  50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 […]
10 iulie 2013
Pastai cu usturoi

Pastai cu usturoi

Ingrediente Pastai cu usturoi 500 gr fasole, 40 ml ulei, 1 ceapa, 5 catei usturoi, sare dupa gust. Decor: patrunjel verde. Preparare Pastai cu usturoi Spalam fasolea si o taiem […]
6 iulie 2013
Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei

Ingrediente Budinca de dovlecei 2 dovlecei mai mari , 3 oua, 150 gr branza telemea, 2 linguri smantana, 4  linguri faina, 1/2 praf de copt, 1/2 legatura de patrunjel, 1/2  […]
14 mai 2013
Fursecuri cu crema (Paleuri)

Fursecuri cu crema (Paleuri)

Ingrediente Fursecuri cu crema (Paleuri) 300 gr unt, 4 galbenusuri, 200 g zahar pudra, 450 gr  faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt. Umplutura: crema de ciocolata- […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook