Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Pulpe de pui cu ciuperci si legume
Ingrediente:

3 pulpe intregi, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 300 gr ciuperci, 5 linguri ulei, sare, piper dupa gust, patrunjel verde.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

3

5/5 - (75 votes)

 

Ardeii ii taiem fasii, ceapa se taie rondele,  iar ciupercile pe jumatate.

Pulpele se trec prin flacara, se spala si se  portioneaza.

Se presara cu sare si piper, apoi se pun intr-o tigaie la prajit  , cca 5 minute pe fiecare parte.

Se scot intr-o tava,  iar in grasimea ramasa adaugam  ciupercile, ceapa , ardeii si se calesc cca 8 minute.

Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Legumele calite,  impreuna cu grasimea ramasa si  se pun in tava printre pulpe.

Adaugam sare si piper dupa gust si introducem tava  la cuptor,  pentru 30 minute.

Se servesc cu piure de cartofi si patrunjel verde maruntit.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *