Gogosari in otet

Gogosari in otet
Ingrediente:

2 kg ardei gogosar, 1 radacina de hrean, boabe de mustar, boabe de piper.

Pentru fiecare borcan – 1 lingurita sare, 2  linguri  zahar, 5 linguri otet, apa cat cuprinde.

4.7/5 - (59 votes)

Cea mai buna reteta de Gogosari in otet. Reteta  Gogosari in otet este simpla si ideala pentru preparate din carne, salate sau retete de post.

Ardeii  se spala, se curata de seminte si ii taiem  in 4  parti.

Adaugam la fiecare borcan  –  1 lingurita sare, 2  linguri  zahar, 5 linguri otet.

Adaugam feliile de ardei,  rondele de hrean, 1 lingurita boabe de mustar si 10 boabe de piper, apa cat cuprinde.

Inchidem borcanele ermetic si se pun la fiert,  in Bain-Marie,  pentru 15 minute ( de cand apa incepe sa clocoteasca).

Se lasa sa se raceasca  pana a doua zi, acoperind vasul cu un servet de bucatarie.

Pastram borcanele la camara.

Perfecti langa friptura sau mancare cu carne.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *