Bucatarie internationala

24 octombrie 2014
Muraturi asortate pentru iarna

Muraturi asortate pentru iarna

Ingrediente Muraturi asortate pentru iarna morcovi, ardei gogosar, gogonele , conopida,  castraveti. Pentru fiecare borcan Р2 tije de hrean,3  funze de telina, 1 floare de marar uscat, 1 ardei iute, […]
23 octombrie 2014
Rosii umplute cu carne

Rosii umplute cu carne

Ingrediente   8  rosii potrivite, 250 gr carne tocata, 1 morcov fiert, 1 ceapa, 1 ardei gogosar verde, 1 ou, sare si piper dupa gust, 50 ml  ulei, 1/2 legatura de marar […]
21 octombrie 2014

Peste cu sos de smantana

Ingrediente  Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Sos Р300 gr smantana 18%, 100 […]
3 octombrie 2014
Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Ingrediente Pulpe de pui cu ciuperci si legume Р3 portii 3 pulpe intregi, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 300 gr ciuperci, 5 linguri ulei, sare, piper dupa […]
2 octombrie 2014
Macaroane cu sos de rosii si carne

Macaroane cu sos de rosii si carne

Ingrediente Macaroane cu sos de rosii si carne -3 portii 300 gr macaroane. Sos Р250 gr carne tocata porc , 4 rosii (pulpa), 1 ceapa, piper, sare dupa gust, […]
28 septembrie 2014
Mancare de conopida cu piept de pui

Mancare de conopida cu piept de pui

Ingrediente Mancare de conopida cu piept de pui 1 piept de pui dezosat ~ 700 gr, 1 ceapa, 5 rosii, 2 morcovi, 30 ml ulei, 1 conopida mica, sare si […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

DńÉ un LIKE pe Facebook