Bucatarie internationala

12 iunie 2015
Gem de capsuni

Gem de capsuni

Gemul de capsuni este o adevarata delicatesa, putand fi consumat ca atare, cu biscuiti sau clatite, sau in diverse preparate dulci si prajituri. Acest gem pastreaza cu adevarat aromele verii […]
11 mai 2015

Rozete de cartofi (Cartofi Duchesse)

Cand vrei sa iti impresionezi oaspetii si sa le oferi o garnitura ceva mai speciala, cartofii Duchesse se afla pe lista recomandarilor noastre. Micile rozete de cartofi zdrobiti, coapte usor […]
10 mai 2015
Tocanita de ciuperci cu legume

Tocanita de ciuperci cu legume

O mancare ideala pentru perioadele de post si nu numai, tocanita de ciuperci cu legume este gustoasa si usor de preparat. Ciupercile se potrivesc de minune cu ardei si ceapa, […]
6 mai 2015

Dorada la cuptor

Dorada este un peste robust, cu o carne alba delicioasa, astfel ca poate fi incorporat in numeroase retete pe baza de peste. Se prepara rapid si este indragit de intreaga […]
5 aprilie 2015
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume. Carnea de pui, in special pieptul de pui, este una dintre cele mai indragite si consumate tipuri de carne de la noi. Se prepara usor […]
11 martie 2015
Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpele de pui cu ciuperci . Pentru un pranz sau o cina gustoase, va propunem o reteta cu pulpe de pui cu ciuperci. Este o mancarica rapida si gustoasa, potrivita […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook