Bors de peste

Bors de peste

Ingrediente

700 gr crap (4 cotlete) , 1 ceapa, 2 ardei grasi rosii, 1 telina mica, 1 morcov, 50 ml ulei, 1 l bors de casa, 1 l apa fierbinte,  sare si piper dupa gust, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de leustean.



Mod de preparare

Taiem ceapa marunt, iar ardeiul, telina si morcovul le taiem cubulete .

Intr-o cratita se pune uleiul la incins, adaugam legumele si le lasam la calit cca 5 minute.

Peste legumele calite  adaugam 1 l bors de casa si 1 l de apa fierbinte.

Lasam sa fierba 10 minute si apoi adaugam cotletele de crap.

Lasam sa fiarba cca 15-20 minute la foc mic. La final adaugam  sare ,  piper dupa gust si verdeata taiata marunt.

Bors de peste se serveste imediat.

Pofta buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.