Tartine cu parizer

Ingrediente:

 1 bagheta, 30 gr unt, 150 gr crema de branza,  200 g parizer Mortadella ( feliat),  rosii cherry,  frunze de salata proaspata.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (10 votes)

Va invit la Tartine cu parizer! Tartinele cu parizer sunt un aperitiv simplu, dar gustos, ideal pentru mese rapide. Bagheta  rumenita  ofera o baza crocanta, in timp ce crema de branza adauga o textura fina si un gust cremos. Feliile de parizer, acompaniate de rosii cherry si frunza de salata, aduc un echilibru perfect intre savoare si prospetime. Aceste tartine sunt usor de preparat si pot fi personalizate dupa gusturile fiecaruia, fiind perfecte pentru o gustare sau un mic dejun rapid. Descopera si alte retete de tartine!

Taiem  bagheta in felii de aceeasi dimensiune  si le ungem cu unt.
Punem feliile de bagheta intr-o tava si le asezam la cuptor, la 180°C,  pana devin usor rumenite si crocante.

Dupa ce s-au racit putin,  ungem fiecare felie cu crema de branza.
Adauga deasupra o felie de parizer, rosii cherry si   frunza de salata.
Servim tartinele imediat sau le pastram la rece pana la servire.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *