Ciulama de ciuperci – Reteta de Post

Ciulama de ciuperci - Reteta de Post
Ingrediente:

500 gr ciuperci proaspete, 1 lingura ulei, 1 ceapa mare, 200 ml apa fierbinte, 2 linguri pline smantana de post, sare si piper dupa gust, 5 fire de  marar.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

3 portii

4.9/5 - (103 votes)

Ciulama de ciuperci – Reteta de Post. Cea mai buna ciulama in varianta de post, cu ciuperci si smantana vegetala.

Reteta de Smantana de postclick pentru reteta.

Ceapa se taie marunt,  iar ciupercile le taiem felii.

Punem uleiul la incins intr-o cratita.

Calim ceapa si ciupercile pentru 5 minute.

Adaugam  apa  si lasam sa fiarba 20 minute.

Adaugam smantana de post , amestecam si mai lasam sa fiarba 1 minut.

Potrivim de sare, piper si adaugam mararul proaspat tocat marunt.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *